120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Egyedi Valentin-napi ajándékot keres partnerének? Válasszon minőségi és testhezálló fehérneműt, amelyben egyszerre fogja magát kényelmesen és ellenállhatatlannak érezni. A kiválasztáskor inspirálódjon abból, amit a párja a legjobban szeret viselni – népszerű férfi boxeralsó, laza alsónadrág vagy klasszikus fecske alsónadrág? Válasszon akár Vale...

Egyedi Valentin-napi ajándékot keres partnerének? Válasszon minőségi és testhezálló fehérneműt, amelyben egyszerre fogja magát kényelmesen és ellenállhatatlannak érezni. A kiválasztáskor inspirálódjon abból, amit a párja a legjobban szeret viselni – népszerű férfi boxeralsó, laza alsónadrág vagy klasszikus fecske alsónadrág? Válasszon akár Valentin-napra, vagy az év bármely más napján ajándékot a párjának nálunk megtalálja a megfelelőt.

Megfelelő ajándék (nemcsak) Valentin-napra

A szerelmet nemcsak Valentin-napon kell ünnepelni. Mondja el partnerének, hogy egész évben folyamatosan gondol rá. Ajándékozza meg őt egy Mystery box-szal – egyedi előfizetés, mely minden hónapban biztosítja párjának a kiváló Styx alsónadrágok szállítmányát a postaládájába. Vagy lepje meg egy ajándékcsomaggal, amiben egyforma alsónadrágok és zoknik vannak, ezzel kifejezve, hogy elválaszthatatlan párt alkotnak.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

37 tételből 1–30
az oldalt
37 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.