120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A minőségi és jól illeszkedő fehérneműnek nem kell egy vagyonba kerülnie. Hogy erről meggyőzzük Önt, rendszeresen kínálunk olcsó férfi alsóneműt akciós áron, kedvenc darabjait akár 50% kedvezménnyel vagy ingyenes szállítással is megvásárolhatja. Tekintse meg az kedvezményes szetteket is. Rövidnadrágokat és boxeralsókat is talál kedvezményes ár...

A minőségi és jól illeszkedő fehérneműnek nem kell egy vagyonba kerülnie. Hogy erről meggyőzzük Önt, rendszeresen kínálunk olcsó férfi alsóneműt akciós áron, kedvenc darabjait akár 50% kedvezménnyel vagy ingyenes szállítással is megvásárolhatja. Tekintse meg az kedvezményes szetteket is. Rövidnadrágokat és boxeralsókat is talál kedvezményes áron.

Az alap a minőségi anyag

Önön múlik, hogy jól illeszkedő alsónadrágot, kényelmes boxeralsót vagy laza alsónadrágot szeretne-e a ruhatárába. Mindenesetre ügyeljen arra, hogy olyan minőségi anyagokat válasszon, amelyek légáteresztővé, rugalmasabbá és testhezállóvá teszik az fehérneműt. A pamutból, bambuszból vagy modálból készült alsónemű a mindennapi viselethez alkalmas. Ellenben a sportoláshoz viseljen merinó gyapjú vagy műszálas funkcionális fehérneműt, amely hatékonyan elvezeti az izzadságot.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

7 tételből 1–7
7 tételből 1–7
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.