120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Az Obsessive márka az egyik legsikeresebb és legnagyobb női erotikus alsónemű gyártó közép-Európában. A cég célja egy ilyen alsónemű gyártása, amely különösen azoknak a nőknek fog tetszeni, akik gyönyörű és csábító erotikus alsóneművel szeretnék meglepni a partnerüket. Egy nagyon minőségi fehérneműről van szó. Igazán kényelmes, kellemes tapintás...

Az Obsessive márka az egyik legsikeresebb és legnagyobb női erotikus alsónemű gyártó közép-Európában. A cég célja egy ilyen alsónemű gyártása, amely különösen azoknak a nőknek fog tetszeni, akik gyönyörű és csábító erotikus alsóneművel szeretnék meglepni a partnerüket. Egy nagyon minőségi fehérneműről van szó. Igazán kényelmes, kellemes tapintású és szexi. Az Obsessive márka kínálatában nagyszámú gyönyörű ing, csábító fűző, szexi bugyi és tanga, valamint csodálatos harisnyakötő öv található. A márka minden évben elnyer valamilyen díjat, elsősorban az új dizájnért és különösen az eredetiségért.

Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.