120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A Lama fehérneműk nemcsak kifejezetten megfizethető áraik, hanem jó minőségük és a viselőjüknek biztosított kényelem miatt is nagyon kedveltek. Ez a márka elsősorban női és férfi konfekciós ruhák gyártásával foglalkozik, de nem kevésbé kedvelt termékcsaládja a fiú alsónemű is. A márkatermékek az alsóneműk képviseletében hosszú ideje jelen vanna...

A Lama fehérneműk nemcsak kifejezetten megfizethető áraik, hanem jó minőségük és a viselőjüknek biztosított kényelem miatt is nagyon kedveltek. Ez a márka elsősorban női és férfi konfekciós ruhák gyártásával foglalkozik, de nem kevésbé kedvelt termékcsaládja a fiú alsónemű is. A márkatermékek az alsóneműk képviseletében hosszú ideje jelen vannak az üzletekben. A Nedeto.hu oldalnak köszönhetően már online is elérheti ezeket a termékeket webáruházunkban.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

3 tételből 1–3
3 tételből 1–3
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.