120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A Roy Raymond igyekezett megkönnyíteni a férfiak fehérnemű vásárlását, ezért 1977-ben megnyitotta első üzletét, mely a Victoria's Secret névre hallgatott. Mindez Kaliforniában történt, de a márka lassan világszerte hírnevet szerzett. Mára már szinte mindenki ismeri, aki valaha is vásárolt női fehérneműt. A márka ma már parfümöket, divatkiegészít...

A Roy Raymond igyekezett megkönnyíteni a férfiak fehérnemű vásárlását, ezért 1977-ben megnyitotta első üzletét, mely a Victoria's Secret névre hallgatott. Mindez Kaliforniában történt, de a márka lassan világszerte hírnevet szerzett. Mára már szinte mindenki ismeri, aki valaha is vásárolt női fehérneműt. A márka ma már parfümöket, divatkiegészítőket és ruhákat is forgalmaz. Aki luxusfehérneműt szeretne, az biztosan talál neki tetszőt a Victoria’s Secret termékei között is. Az uraknak nemcsak maguk az alsóneműk okozhatnak esztétikai élvezetet, hanem természetesen a világhírű topmodellek is, akiket gondosan választanak ki az alsók, tangák és melltartók bemutatására.

Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.