120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

A skandináv gyökerekkel rendelkező cseh Horsefeathers márka az egyik legnépszerűbb Csehországban. Több mint 20 évvel ezelőtt összeállt egy csapat szabadgondolkodású fiatalember, hogy élvezze az akkori forradalmi sportokat, mint a snowboarding vagy a gördeszkázás. E fiúk adrenalin és punk zene támogatta kreativitásának azonban nem volt határa, és...

A skandináv gyökerekkel rendelkező cseh Horsefeathers márka az egyik legnépszerűbb Csehországban. Több mint 20 évvel ezelőtt összeállt egy csapat szabadgondolkodású fiatalember, hogy élvezze az akkori forradalmi sportokat, mint a snowboarding vagy a gördeszkázás. E fiúk adrenalin és punk zene támogatta kreativitásának azonban nem volt határa, és így fokozatosan megszületett a Horsefeathers márka. Ma a termékeik közé olyan kiváló fehérneműk tartoznak mint a férfi alsónadrágok vagy a női bugyik. Mi csak ajánlani tudjuk mindazoknak akik szeretik a stílust és a kényelmet.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

63 tételből 1–30
az oldalt
63 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.