120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Az elsődleges gondolat, a cseh márka mögött az egyedi fehérneműk gyártása, melyek kényelmesek és megfizethetőek. Ezt a filozófiát a Gosh márka 2008-tól máig reklámozza. A férfi boxeralsóik pedig egyre népszerűbbek. A fehérnemű gyártásban több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkező alapítók minőségi alapanyagokkal dolgoznak és nem feledkeznek m...

Az elsődleges gondolat, a cseh márka mögött az egyedi fehérneműk gyártása, melyek kényelmesek és megfizethetőek. Ezt a filozófiát a Gosh márka 2008-tól máig reklámozza. A férfi boxeralsóik pedig egyre népszerűbbek. A fehérnemű gyártásban több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkező alapítók minőségi alapanyagokkal dolgoznak és nem feledkeznek meg a megnyerő részletekről sem, melynek hála a Gosh márka könnyen elkülöníthető a konkurenciától. A szabás, a minták az anyagok folyamatos fejlesztés alatt állnak, hogy mindig a legjobb minőséget biztosítsák, ezért ez a gyártó nagy bizalmunkat élvezi.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

3 tételből 1–3
3 tételből 1–3
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.