120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

A Levi's cég létrejötte nem volt teljesen egyszerű és zökkenőmentes. A cég neve Loeba Strausse (alapító)„Levi“ becenevének köszönhető. New Yorkból Kaliforniába költözött, céget alapított, és elkezdett ruhákat készíteni aranyásók és munkások számára. Miután egyre sikeresebbé vált, elsősorban termékei magas minőségének és kitartóságának köszönhető...

A Levi's cég létrejötte nem volt teljesen egyszerű és zökkenőmentes. A cég neve Loeba Strausse (alapító)„Levi“ becenevének köszönhető. New Yorkból Kaliforniába költözött, céget alapított, és elkezdett ruhákat készíteni aranyásók és munkások számára. Miután egyre sikeresebbé vált, elsősorban termékei magas minőségének és kitartóságának köszönhetően, a „Levi Strauss“ nevet adta a cégének. Az aranyásóknál nagyon jól ismert kordbársony volt éppen az, ami igazán híressé tette Levi Strausst. Csak később jött létre a "klasszikus farmer", mely még tovább mélyítette a sikerét. Ma már a Levis márka ruhakollekciói a világszerte ismertek. Nálunk, mint az egyetlen csehországi webáruházban egyedülálló Levis alsóneműk széles kínálatát találja férfiak és nők számára egyaránt.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

22 tételből 1–22
22 tételből 1–22
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.