120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Ralph Lauren: világszerte ismert név, és a népszerű ruházati márka márkaneve is. A luxusminőségű darabok egyenesen a Ralph Lauren márka műhelyéből érkeznek, Önnek pedig kivételes szerencséje van, hogy most beszerezheti őket. A kínálatunk részévé tettük a Ralph Lauren férfi alsóneműket. Minőségi és fényűző Ralph Lauren boxeralsókat árulunk szol...

Ralph Lauren: világszerte ismert név, és a népszerű ruházati márka márkaneve is. A luxusminőségű darabok egyenesen a Ralph Lauren márka műhelyéből érkeznek, Önnek pedig kivételes szerencséje van, hogy most beszerezheti őket. A kínálatunk részévé tettük a Ralph Lauren férfi alsóneműket. Minőségi és fényűző Ralph Lauren boxeralsókat árulunk szolidabb és díszesebb kivitelezésben is. A márka elsősorban az egyszerűségre és a kényelemre esküszik, erre számíthat az alsóneműk esetében is. A boxeralsók mellett bő szárú alsók és férfi fecske alsónadrágok közül is választhat. A márkás boxeralsókat akciós, több darabos kiszerelésben is beszerezheti. 

Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.