120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Népszerű alsónadrágok és boxeralsók cseh márkák A Represent a 2000-es év végén jött létre. Ez a márka hamar nem csak fehérnemű, hanem más típusú ruhákat is, így a cég gyorsan fejlődött. A kínálatuk élén azonban megmaradtak az fehérneműk, melyek a dizájnjuknak, a szabásuknak és a barátságos áruknak köszönhetően egyre több vásárlót szólítanak meg...

Népszerű alsónadrágok és boxeralsók cseh márkák A Represent a 2000-es év végén jött létre. Ez a márka hamar nem csak fehérnemű, hanem más típusú ruhákat is, így a cég gyorsan fejlődött. A kínálatuk élén azonban megmaradtak az fehérneműk, melyek a dizájnjuknak, a szabásuknak és a barátságos áruknak köszönhetően egyre több vásárlót szólítanak meg. Az első férfi alsónadrágok amiket a Represent gyártott az Alibox névre hallgattak, ma már Classik néven találhatja meg őket. Ma már olyan megjelöléseket talált mint a Mikebox, Sport boxeralsók és legújabban az Exclusive boxeralsók. Kínálatunkban talál pamut zoknikat , trikókat és sok mást.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

133 tételből 1–30
az oldalt
133 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.