120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday! Akár 30-80 %-os kedvezmények
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Uraim, amennyire Ön kedveli a szatén fehérneműt a partnerén, olyannyira értékeli ő is Önön. A férfi szatén alsónadrágok nagyon kifinomultan hatnak és elegáns benyomást keltenek, továbbá kellemes a tapintásuk. Ne féljen – Ön is remekül érzi majd magát benne. Végtelenül kényelmesek, sehol nem szorítanak, nem szúrnak és kellemesen hűtik a testet, ...

Uraim, amennyire Ön kedveli a szatén fehérneműt a partnerén, olyannyira értékeli ő is Önön. A férfi szatén alsónadrágok nagyon kifinomultan hatnak és elegáns benyomást keltenek, továbbá kellemes a tapintásuk. Ne féljen – Ön is remekül érzi majd magát benne. Végtelenül kényelmesek, sehol nem szorítanak, nem szúrnak és kellemesen hűtik a testet, ami a forró nyári napokon nagy előny. Nemcsak hétköznapi viseletként bizonyulnak remek társnak, hanem alváshoz is megfelelő alsónadrágnak számítanak. Na uraim, sikerült meggyőznünk Önöket?

Hogyan válassza ki a megfelelő férfi alsónadrágot?

Minden tényező közül a legfontosabb, hogy a férfi alsónemű jól illeszkedjen a testéhez, sehol se szorítsa Önt és kényelmes viselet legyen. Válasszon semleges színeket, ha a klasszikus alsónadrágokat kedveli, ellenkező esetben engedjen a szekrényébe vidám mintás darabokat is, amik garantáltan jobb kedvre derítik Önt. Ne becsülje alá az anyagválasztást – remek választás az érzékeny bőrt kímélő pamut alsónadrág. Ad az Ön által viselt ruhák fenntarthatóságára? Akkor válasszon biopamutból készült alsónadrágot.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

12 tételből 1–12
12 tételből 1–12