120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

A londoni East Enden 1908-ban alapított Lee Cooper vállalat több, mint száz éves gazdag múltra tekint vissza, ami létrehozta a márka ikonikus Original British Denim státuszát. A munkaruha piacán indult visszafogott kezdetek után a márka a stílus globális újítójaként lett ismert és a legendás rock'n'roll zenekarok kedvenc farmerjává vált. A Morri...

A londoni East Enden 1908-ban alapított Lee Cooper vállalat több, mint száz éves gazdag múltra tekint vissza, ami létrehozta a márka ikonikus Original British Denim státuszát. A munkaruha piacán indult visszafogott kezdetek után a márka a stílus globális újítójaként lett ismert és a legendás rock'n'roll zenekarok kedvenc farmerjává vált. A Morris Cooper által meghatározott úttörő elvek az alapja a prémium farmerek legújabb választékának - a Cooper kollekciónak.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

15 tételből 1–15
15 tételből 1–15
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.