120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Vannak, akik a tenyerükön, mások a rövidnadrágjukon hordozzák a szívüket. Ha az utóbbiak közé tartozik, akkor remek hírünk van Önnek. A szívecske mintás vidám alsónadrágokat nálunk most női és férfi verzióban vagy páros boxeralsóként is megtalálhatja. Csak Önön múlik, hogy sportos, klasszikus vagy gumírozott szívecskés alsónadrágot választ-e. M...

Vannak, akik a tenyerükön, mások a rövidnadrágjukon hordozzák a szívüket. Ha az utóbbiak közé tartozik, akkor remek hírünk van Önnek. A szívecske mintás vidám alsónadrágokat nálunk most női és férfi verzióban vagy páros boxeralsóként is megtalálhatja. Csak Önön múlik, hogy sportos, klasszikus vagy gumírozott szívecskés alsónadrágot választ-e. Mindemellett rengeteg színkombináció közül választhat – hiszen a szív nem csak piros lehet.

Szeressen bele a minőségi fehérneműbe

A minőségi fehérneműt első pillantásra megszereti, pontosabban első érintésre. Ugyanis precízen kidolgozott és minőségi anyagból készült, így kényelmes viselni. Ezért nem meglepő, hogy a gondosan kiválasztott fehérnemű kiváló ajándék születésnapra, névnapra vagy karácsonyra. A szerelmesek napjáról, a Valentin-napról sem feledkezhetünk meg. Ne felejtse el Ön sem és ajándékozza meg jobbik felét egy olyan Valentin-napi fehérneművel, mint a szívecske mintás férfi alsónadrág vagy a női szexi fehérnemű.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

7 tételből 1–7
7 tételből 1–7
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.