120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

American Socks

A 70-es évek eleji úttörő gördeszkások stílusa által ihletett márka ,az American Socks az alternatív kultúrát és a városi életérzést eleveníti fel a lábadon keresztül.

A kitartásra és a cselekvésre tervezett zokni tökéletes mindennapi használatra, életstílusától függetlenül. A gyártási folyamat szigorú ellenőrzés és következetesség...

American Socks

A 70-es évek eleji úttörő gördeszkások stílusa által ihletett márka ,az American Socks az alternatív kultúrát és a városi életérzést eleveníti fel a lábadon keresztül.

A kitartásra és a cselekvésre tervezett zokni tökéletes mindennapi használatra, életstílusától függetlenül. A gyártási folyamat szigorú ellenőrzés és következetesség mellett zajlik, aminek köszönhetően minden környezetvédelmi követelménynek megfelel: Az American Socks márka ökológiai pamutot és színezőt használ. Minden zoknit a spanyolországi Barcelonában terveznek és gyártanak. Az American Socks csapatába kreatív egyéniségek és álmodozók tartoznak, akinek a zene és a sport jelenti életvitelük fő útvonalát.

Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.