120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A szexi melltartó remek módja, hogy szinte azonnal a megfelelő hangulatba terelje partnerét és elcsavarja a fejét. Csak Önön múlik, hogy romantikus bralette, csipkés melltartó vagy férfi fantáziának elegendő teret biztosító szexi body mellett dönt-e. Az a fontos, hogy kényelmesen, magabiztosan, érzékien és nőiesnek érezze magát az erotikus mell...

A szexi melltartó remek módja, hogy szinte azonnal a megfelelő hangulatba terelje partnerét és elcsavarja a fejét. Csak Önön múlik, hogy romantikus bralette, csipkés melltartó vagy férfi fantáziának elegendő teret biztosító szexi body mellett dönt-e. Az a fontos, hogy kényelmesen, magabiztosan, érzékien és nőiesnek érezze magát az erotikus melltartóban.

Hogyan válasszon női szexi fehérneműt

A női divatarzenálból nem hiányozhat az erotikus fehérnemű sem, mely biztosítja a megfelelő hangulatot. A fehérnemű szabása illeszkedjen az Ön testalkatához – a magas derekú női alsók eltakarják a nagyobb hasat, a brazil alsók kerek feneket varázsolnak, a tangák pedig kiemelik a kisportolt test minden formáját. A szín kiválasztásakor ne ragadjon le a klasszikus feketénél vagy pirosnál. Mit gondol a világos rózsaszín vagy a sötétkék fehérneműről? Ha szeretné felizzítani párja fantáziáját viseljen szexi fehérneműszettet és ne feledkezzen meg a harisnyakötőről sem.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

1 tételből 1–1
1 tételből 1–1
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.