120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Születésnapi! Akár 80% kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szexi, kifinomult és praktikus. Éppen ezért kéne a női bugyi vagy harisnya mellett a női bodynak is a ruhatára alapját képeznie. Első pillantásra a hagyományos trikóra hasonlít, azonban a body az ágyéknál összekapcsolható, ennek köszönhetően körülöleli a testet és nem gyűrődik. A Diesel márkás női bodyk legfőképpen modern, magas derekú nadrágok...

Szexi, kifinomult és praktikus. Éppen ezért kéne a női bugyi vagy harisnya mellett a női bodynak is a ruhatára alapját képeznie. Első pillantásra a hagyományos trikóra hasonlít, azonban a body az ágyéknál összekapcsolható, ennek köszönhetően körülöleli a testet és nem gyűrődik. A Diesel márkás női bodyk legfőképpen modern, magas derekú nadrágokhoz és ceruzaszoknyákhoz illenek. Azonban sportoláshoz is viselheti – ebben az esetben válasszon nedvszívó és gyorsan száradó anyagot.

Az alap a minőségi anyag

A fehérnemű nagy mértékben befolyásolja, hogy érzi magát. Ezért a választáskor figyeljen oda a szabásra, az eldolgozás minőségére és nem utolsó sorban a használt anyagra. Amikor csak lehet válasszon természetes textíliát, mely légáteresztő, kellemes a tapintása és hipoallergén. A hétköznapi viseletre a pamutból és bambuszból készült darabok az ideálisak, míg sportoláshoz merinó gyapjúból készült alsók és zokni való, aminek remek a hőszabályozó képessége és hatékonyan izolálja a kellemetlen szagokat.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

1 tételből 1–1
1 tételből 1–1