120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A szoptatós melltartók elsődleges feladata, hogy gyors és egyszerű hozzáférést biztosítsanak a tejhez amikor a babának szüksége van rá. Mindemellett nagyon fontos, hogy a csecsemő gondozásakor is kényelmesen, magabiztosan és nőiesen érezze magát. Szerezzen be olyan ízléses melltartót szoptató anyukáknak, ami kielégíti ezt az igényt. Szeretné, ho...

A szoptatós melltartók elsődleges feladata, hogy gyors és egyszerű hozzáférést biztosítsanak a tejhez amikor a babának szüksége van rá. Mindemellett nagyon fontos, hogy a csecsemő gondozásakor is kényelmesen, magabiztosan és nőiesen érezze magát. Szerezzen be olyan ízléses melltartót szoptató anyukáknak, ami kielégíti ezt az igényt. Szeretné, hogy a melltartó a bugyival vagy a tangával összeillő legyen? Szerezzen be teljes női fehérneműszettet, amivel nemcsak saját magát, de partnerét is megörvendezteti.

Hogyan válasszon kényelmes szoptatós melltartót

A szoptatós melltartónak elsősorban passzolnia kell az Ön testalkatához, amiről a jól választott méret gondoskodik, továbbá fontos a széles pánt, a jól eldolgozott varrások és a kellemes anyag. Elsősorban pamut vagy bambusz melltartót válasszon, amik szabad légzést biztosítanak a bőrnek és nem irritálják azt. A kényelem szempontjából jobbak a szivacs nélküli és a merevítő nélküli melltartók, melyek megfelelő támaszt nyújtanak felesleges szorítás nélkül.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

1 tételből 1–1
1 tételből 1–1
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.