Nyári karácsony! Akár 80 % kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Kényelmes és kiváló minőségű gyermek zoknit keres? A nedeto.hu oldalon kislányoknak és kisfiúknak is talál zoknit. Míg a lányos zoknik sok színben pompáznak, a fiú zoknikat leggyakrabban valamilyen szuperhős díszíti. Nem tud dönteni? Csemetéje segíthet Önnek, kérje ki a véleményét, melyik zokniban fedezné fel legszívesebben a világot? Amint besz...

Kényelmes és kiváló minőségű gyermek zoknit keres? A nedeto.hu oldalon kislányoknak és kisfiúknak is talál zoknit. Míg a lányos zoknik sok színben pompáznak, a fiú zoknikat leggyakrabban valamilyen szuperhős díszíti. Nem tud dönteni? Csemetéje segíthet Önnek, kérje ki a véleményét, melyik zokniban fedezné fel legszívesebben a világot? Amint beszerezte a megfelelő gyerek zoknit, ne feledkezzen meg a lány vagy fiú fehérneműről se, hogy teljes legyen a ruhatár.

Az alap a minőségi anyag

Gyermekeinek biztosan a legjobbat szeretné. Gondoljon erre a fehérnemű választásakor is és figyeljen oda a szabásra és az anyag eldolgozására. Az érzékeny gyermekbőr értékeli a fehérneműt; a gyermek alsónadrágokat és a pizsamákat amik olyan természetes anyagokból készültek mint pamut vagy a bambusz. Ezek az anyagok kiváló légáteresztő tulajdonságukról és kellemes tapintásukról híresek, továbbá nem okoznak allergiás reakciót. Gyakran más anyaggal ötvözve használják őket, a legnépszerűbb az elasztán vagy a műszál, melyekkel vegyítve a kész anyag ellenállóbbá, hosszabb élettartamúvá és rugalmasabbá válik.

Mutass többet
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

136 tételből 1–30
az oldalt
136 tételből 1–30