120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Születésnapi! Akár 80% kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Minőségi fiú pizsamát keresel, amiben a kis csirkefogó egész éjjel békésen alszik? A nedeto.hu oldalon 2-től 14 éves korosztályú kisfiúknak talál pamut pizsamát, mely remekül szót ért az érzékeny gyerek bőrrel. A lazább szabás, mely elegendő kényelmet biztosít alvás közben alapvető tulajdonság – a pizsama sehol nem szorít, nem irritálja a bőrt, ...

Minőségi fiú pizsamát keresel, amiben a kis csirkefogó egész éjjel békésen alszik? A nedeto.hu oldalon 2-től 14 éves korosztályú kisfiúknak talál pamut pizsamát, mely remekül szót ért az érzékeny gyerek bőrrel. A lazább szabás, mely elegendő kényelmet biztosít alvás közben alapvető tulajdonság – a pizsama sehol nem szorít, nem irritálja a bőrt, nem hagy fájdalmas lenyomatot vagy hólyagot. Fiatal hölgynek is keres pizsamát? Akkor nem kerülhetik el a figyelmét a 100% pamutból készült kislány pizsamák.

Hogyan válasszon minőségi pizsamát gyerekeknek

A gyerek pizsamának elsősorban kényelmesnek és megfelelően szellősnek kell lennie, továbbá minőségi anyagból kell készülnie. Figyeljen oda a varrás minőségére – a túl durva eldolgozás irritálhatja a gyerek bőrét. Az évszak, amikor használni szeretné a pizsamát szintén fontos tényező. Míg nyáron a rövid ujjú gyerek pizsama a megfelelő, télre a melegebb, hosszú ujjú és szárú gyerek pizsama az ideális. Hasonlóan alaposan válasszon kisfiú fehérneműt, gyerek alsónadrágot és zoknit – mindig vegye figyelembe, hogy legkisebbek bőre nagyon érzékeny.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

29 tételből 1–29
29 tételből 1–29