120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Születésnapi! Akár 80% kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szerezz a hercegnődnek egy olyan pizsamát, amelyben álomszerűen fog aludni. A lány pizsama, a fiú pizsamához hasonlóan 100%-ban pamutból készült, ami remekül szót ért az érzékeny gyermekbőrrel. Mindemellett kényelmes szabásuk van, valamint kicsi és nagy hölgyek szívét elvarázsoló mintájuk. A nedeto.hu oldalán nyárra megfelelő rövid ujjú gyermek ...

Szerezz a hercegnődnek egy olyan pizsamát, amelyben álomszerűen fog aludni. A lány pizsama, a fiú pizsamához hasonlóan 100%-ban pamutból készült, ami remekül szót ért az érzékeny gyermekbőrrel. Mindemellett kényelmes szabásuk van, valamint kicsi és nagy hölgyek szívét elvarázsoló mintájuk. A nedeto.hu oldalán nyárra megfelelő rövid ujjú gyermek pizsamát és hosszú ujjú gyermek pizsamát is talál, mely a téli éjszakákon is melegen tartja csemetéjét.

Hogyan válasszon minőségi pizsamát gyerekeknek

A gyerek pizsama kiválasztásakor egy számmal nagyobb méretet javaslunk, mint amit a gyerek visel. A lazább pizsama megfelelő kényelmet nyújt alvás közben és a gyerek nem fog benne annyira izzadni. Fordítson nagy figyelmet a varrásra (nem szabadna durvának lennie) és az anyag minőségére is. Részesítse előnyben a természetes textíliákat, amik köztudottan légáteresztőek, így a bőr szabadon lélegezhet, ezért nem okoznak allergiás reakciót. Hasonlóan alaposan válasszon kislány fehérneműt, gyerek alsónadrágot és zoknit – mindig vegye figyelembe, hogy legkisebbek bőre nagyon érzékeny.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

19 tételből 1–19
19 tételből 1–19