120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Születésnapi! Akár 80% kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Olyan kisfiú fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült? Tekintse meg a remekül szabott boxeralsókat, a klasszikus fecske alsónadrágokat vagy a alsónadrágokat kisfiúknak, amik nem szorítanak, széles nadrágok alá és alváshoz viselhetőek. A fiú alsónadrágoknak a kényelem mellett egészségügyi hozama is va...

Olyan kisfiú fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült? Tekintse meg a remekül szabott boxeralsókat, a klasszikus fecske alsónadrágokat vagy a alsónadrágokat kisfiúknak, amik nem szorítanak, széles nadrágok alá és alváshoz viselhetőek. A fiú alsónadrágoknak a kényelem mellett egészségügyi hozama is van – lazák és levegősek, így nem melegszenek túl az intim testrészek.

Hogyan válasszon fehérneműt fiúknak?

A fiú fehérnemű közvetlenül érintkezik az érzékeny gyermekbőrrel, ezért vásároljon inkább természetes anyagú fehérneműt, ami nem irritálja a bőrt. Próbálja ki a könnyű és légáteresztő pamutot, az antibakteriális bambuszt vagy a kényelmes modál szálból készült fehérneműket. A hétköznapi viseletre és sportoláshoz érdemes megfelelő szabású boxeralsót választani, míg alváshoz a legjobb választás vitathatatlanul a lezser gyerek alsónadrág. A hagyományos fecskét sem kell elhanyagolnia – ám válasszon olyat, ami nem szorít és nem vágja a bőrt.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

160 tételből 1–30
az oldalt
160 tételből 1–30