120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Black Friday

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő

Olyan kisfiú fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült? Tekintse meg a kényelmes alsónadrágokat, remekül szabott boxeralsókat vagy a klasszikus sportoláshoz vagy szűk nadrág alá illő fecske alsónadrágokat kisfiúknak. A vastag gumírozásnak köszönhetően megbízható tartást nyújt, anélkül, hogy szorítana. A...

Olyan kisfiú fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült? Tekintse meg a kényelmes alsónadrágokat, remekül szabott boxeralsókat vagy a klasszikus sportoláshoz vagy szűk nadrág alá illő fecske alsónadrágokat kisfiúknak. A vastag gumírozásnak köszönhetően megbízható tartást nyújt, anélkül, hogy szorítana. Azonban figyeljen oda a varrásra, ami nyomhatja a bőrt vagy kellemetlen viszketést okozhat.

Hogyan válasszon fehérneműt fiúknak?

A fiúk fehérneműjét a gyermekbőr érzékenységét figyelembe véve válassza ki. A gyerek bőrével legjobban az olyan természetes anyagok jönnek ki mint a légáteresztő pamut, bambusz vagy modál. A végére egy dolog maradt, el kell döntenie, hogy fecske alsónadrágot, boxeralsót vagy alsónadrágot vesz-e kisfiának. Tartsa szem előtt a kényelmet. A boxeralsó és a fecske a testhez simul, ezért szűk farmerhez és sportoláshoz is viselhető, míg a lezser alsónadrág a szélesebb nadrágok alatt viselhető és ideális választás az alváshoz.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

24 tételből 1–24
24 tételből 1–24