120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Születésnapi! Akár 80% kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Olyan kisfiú fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült? Válassza a Fila vagy Styx márkák fiú boxeralsóit. Lehetnek rövid- vagy hosszú szárúak; sportos vagy klasszikus szabásúak, illetve vastag gumis derekúak, hogy mindent megbízhatóan a helyükön tartsanak. Szűk nadrág alá vagy sportoláshoz egyaránt visel...

Olyan kisfiú fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült? Válassza a Fila vagy Styx márkák fiú boxeralsóit. Lehetnek rövid- vagy hosszú szárúak; sportos vagy klasszikus szabásúak, illetve vastag gumis derekúak, hogy mindent megbízhatóan a helyükön tartsanak. Szűk nadrág alá vagy sportoláshoz egyaránt viselhető, hiszen remek a szabása. Azonban figyeljen oda a varrásra, ami nyomhatja a bőrt vagy kellemetlen viszketést okozhat.

Hogyan válasszon fehérneműt fiúknak?

A fiú fehérneműnek minőségi anyagból kellene készülnie, hiszen közvetlen kapcsolatban van az érzékeny gyerek bőrrel. A hétköznapi viselethez válasszon légáteresztő pamut, bambusz vagy modál szálat. Ellenben a műszálas anyagokat kerülje, irritálhatja a gyermek bőrét és allergiás reakciót válthat ki nála. A kérdés tehát az, hogy fiú boxeralsót, fecske alsónadrágot vagy alsónadrágot válasszon-e. A lezser alsónadrágot széles nadrág alá vagy alvásra viselheti, míg a fiú boxeralsó és fecske a testhez simul ezért a szűk farmer alá vagy sportoláshoz alkalmasak.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

69 tételből 1–30
az oldalt
69 tételből 1–30