120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Születésnapi! Akár 80% kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A merevítő nélküli melltartó háromszög kosárral a kisebb keblű nőknek áll jól, hiszen megemeli és kiemeli a mellek természetes formáját. Nagy népszerűségnek örvendenek a bralette-k – nagyon kényelmes, általában csipkéből készült melltartók, puha kosárral és széles oldalpánttal. Ha a nagyobb keblű hölgyek táborát erősíti, akkor biztosan tetszeni...

A merevítő nélküli melltartó háromszög kosárral a kisebb keblű nőknek áll jól, hiszen megemeli és kiemeli a mellek természetes formáját. Nagy népszerűségnek örvendenek a bralette-k – nagyon kényelmes, általában csipkéből készült melltartók, puha kosárral és széles oldalpánttal. Ha a nagyobb keblű hölgyek táborát erősíti, akkor biztosan tetszeni fog Önnek a szivacs nélküli merevített melltartó, mely nagyobb tartást ad ezáltal helyén tartja a melleket. 

Hogyan válasszon női melltartót?

A jó melltartót könnyen felismerheti – körülöleli a testet, kiemeli a mellek természetes formáját és megfelelő tartást ad nekik. Hogyan válasszon ilyen melltartót? Figyeljen oda a megfelelő méretre, szabásra, a pántok típusára és nem utolsó sorban a kivitelezés minőségére. Helyezze előtérbe a természetes anyagokat, amik nem irritálják a bőrt. Próbálja ki a pamut vagy bambusz melltartót. És ha szívesen visel testhezálló trikót vagy ruhát, szerezzen be a ruha alatt szinte észrevehetetlen varrás nélküli melltartót.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

5 tételből 1–5
5 tételből 1–5