120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Születésnapi! Akár 80% kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A bambusz melltartók nem hiányozhatnak egyetlen hölgy ruhásszekrényéből sem. Nemcsak kellemes a tapintásuk és kíméletesek a bőrhöz, de mindemellett felszívják az izzadságot, gátolják a kellemetlen szagokat és hatékonyan kiegyenlítik a hőmérsékletet. A bőséges keblű hölgyek legtöbbje a megfelelő támaszt nyújtó merevítős melltartót kedveli. Amenn...

A bambusz melltartók nem hiányozhatnak egyetlen hölgy ruhásszekrényéből sem. Nemcsak kellemes a tapintásuk és kíméletesek a bőrhöz, de mindemellett felszívják az izzadságot, gátolják a kellemetlen szagokat és hatékonyan kiegyenlítik a hőmérsékletet. A bőséges keblű hölgyek legtöbbje a megfelelő támaszt nyújtó merevítős melltartót kedveli. Amennyiben Önnek a kényelem az első, a bambusz merevítő nélküli melltartók elvarázsolják majd – mint például a csipkés bralette vagy az elasztikus sportmelltartó.

Hogyan válasszon női melltartót?

A jó melltartót könnyű felismerni – karcsúbbnak tűnik benne, keblei pedig formásabbnak. Mindemellett körülöleli a testet anélkül, hogy bárhol nyomná vagy irritálná a bőrt, természetesen formálja a melleket és megfelelő támaszt nyújt nekik. Hogyan válasszon ilyen melltartót? Figyeljen oda a megfelelő méretre és szabásra, a minőségi elvarrásokra, a pántok típusára és nem utolsó sorban a kosarak minőségére. A szivacsos melltartók optikailag nagyítják a mellet, a háromszög melltartók a természetes formát emelik ki, a push-up melltartók megemelik és formássá teszik a mellet. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

15 tételből 1–15
15 tételből 1–15