120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Cornette egy lengyel fehérnemű márka nőknek, férfiaknak és gyerekeknek. A jó tervezésnek, a legjobb tervezőkkel való együttműködésnek és a felhasznált anyagok legmagasabb minőségének köszönhetően a Cornette márka a legigényesebb vásárlók körében is nagy hírnévnek és elismerésnek örvend. Az eredeti és egyedi formatervezésnek köszönhetően vonzó ve...

Cornette egy lengyel fehérnemű márka nőknek, férfiaknak és gyerekeknek. A jó tervezésnek, a legjobb tervezőkkel való együttműködésnek és a felhasznált anyagok legmagasabb minőségének köszönhetően a Cornette márka a legigényesebb vásárlók körében is nagy hírnévnek és elismerésnek örvend. Az eredeti és egyedi formatervezésnek köszönhetően vonzó vezető és szakértő az alsónemű tervezésben. A bokszereknél dominálnak a modern szabások és innovatív színkombinációk. A konstrukció kitűnik a szegélyben lévő finom lapos gumikötéssel, a térbeli párnázással, a lapos varratokkal és a nyomásmentes nadrággal. Az anatómiai szabások valódi kényelmet garantálnak, és a hozzáadott lycrának köszönhetően a pamuttal együtt biztosítva van a kötött anyag puhasága és tartóssága.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

19 tételből 1–19
19 tételből 1–19
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.