120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A férfi fecske alsónadrág hírneve valamiért nem a legjobb. Nálunk azonban egy igazi gyöngyszemre talál – a viszkózból készült férfi fecske alsónadrágra. Először hall róluk? Akkor garantáljuk Önnek, hogy amint kipróbálja a saját bőrén soha többé nem akar majd más fehérneműt viselni. A viszkóz fecske alsónadrág hihetetlenül kellemes tapintású, rem...

A férfi fecske alsónadrág hírneve valamiért nem a legjobb. Nálunk azonban egy igazi gyöngyszemre talál – a viszkózból készült férfi fecske alsónadrágra. Először hall róluk? Akkor garantáljuk Önnek, hogy amint kipróbálja a saját bőrén soha többé nem akar majd más fehérneműt viselni. A viszkóz fecske alsónadrág hihetetlenül kellemes tapintású, remekül elvezeti az izzadságot és hűsítő hatású, melyet nyáron nagyra értékel majd. Ha érzékenyebb a bőre, a biopamut vagy a bambusz fecske alsónadrágot ajánljuk.

Miért szerezzen be viszkózból készült fehérneműt

A viszkóz a pamuthoz és a kenderhez hasonlóan egy cellulózból készült anyag. A viszkózból készült szövet nagyon kellemes viselet, melynek puha a tapintása és selymes fénye van. Könnyű és légáteresztő, hűsítő hatása van, jól elvezeti az izzadságot ezért kiváló választás nyárra. A többi anyaggal ellentétben a viszkóz nem szöszösödik és elektrosztatikus erők sem hatnak rá, így nem ragad rá a haj vagy a szőr. A viszkóz férfi fehérnemű mosás után is megtartja a színét és az alakját.

Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.