120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Születésnapi! Akár 80% kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szerezzen örömöt saját magának és kedvesének is, és adjon hozzá szekrénye kollekciójához remek szabású boxeralsókat, alsónadrágokat vagy fecske alsónadrágokat. Mindennapi viseletre a viszkóz és merinó gyapjúból készült férfi boxeralsó, míg különleges alkalmakra a szatén fehérnemű az ideális. Sportoláshoz válasszon funkcionális ruhát, ami jól el...

Szerezzen örömöt saját magának és kedvesének is, és adjon hozzá szekrénye kollekciójához remek szabású boxeralsókat, alsónadrágokat vagy fecske alsónadrágokat. Mindennapi viseletre a viszkóz és merinó gyapjúból készült férfi boxeralsó, míg különleges alkalmakra a szatén fehérnemű az ideális. Sportoláshoz válasszon funkcionális ruhát, ami jól elvezeti az izzadságot és nem engedi át a kellemetlen szagokat. Amennyiben érzékeny a bőre, a pamut férfi boxeralsót vagy a bambusz fehérneműt ajánljuk Önnek. 

Mi az a viszkóz?

A viszkóz a pamuthoz és a kenderhez hasonlóan egy cellulózból készült anyag. A viszkózból készült szövet puha tapintású nagyon kellemes viselet. Könnyű, légáteresztő, hűsítő hatású, ezért remek választás nyárra. A viszkóz fehérnemű mosás után is megtartja a színét és az alakját. A többi anyaggal ellentétben a viszkóz nem szöszösödik és elektrosztatikus erők sem hatnak rá, így nem ragad rá a haj vagy a szőr.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

4 tételből 1–4
4 tételből 1–4