120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Születésnapi! Akár 80% kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Az alakformáló fehérnemű csak a teltkarcsúaknak való? Dehogyis! A jól választott ruhadarab képes elfedni a tökéletlenségeket és kiemelni a női test előnyeit akár már a 36-os mérettől. Ezért az alakformáló fehérnemű nem hiányozhat egyetlen nő ruhatárából sem, aki szeretne vonzó lenni szűk, világos vagy átlátszó öltözetben is. A ruhatár alapját e...

Az alakformáló fehérnemű csak a teltkarcsúaknak való? Dehogyis! A jól választott ruhadarab képes elfedni a tökéletlenségeket és kiemelni a női test előnyeit akár már a 36-os mérettől. Ezért az alakformáló fehérnemű nem hiányozhat egyetlen nő ruhatárából sem, aki szeretne vonzó lenni szűk, világos vagy átlátszó öltözetben is. A ruhatár alapját elsősorban a ruha alatt szinte láthatatlan magasabb derekú alakformáló bugyi rövid vagy hosszú szárral, illetve a varratmentes bugyi alkotja.

Hogyan válasszon alakformáló fehérneműt

Volt idő, hogy az alakformáló fehérnemű csúnya és formátlan volt. Ma már a széles kínálatban az olyan apró részleteknek hála, mint a fodor vagy a csipke, még igazán csábító darabokat is találni. A legjobb anyag vitathatatlanul a pamut és a bambusz – természetes anyagokról van szó, melyek légáteresztőek, kellemes a viseletük és alkalmasak még az érzékeny bőrűek számára is. A műszálaktól, mint adalékanyag sem kell félnie – rugalmasságot biztosítanak a ruhadarabnak és meghosszabbítják annak élettartamát. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

6 tételből 1–6
6 tételből 1–6