120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday! Akár 30-80 %-os kedvezmények
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Szerezzen örömöt saját magnak és kedvesének is a vadiúj fehérneműkkel a ruhásszekrényben. A mindennapi viselethez a viszkóz vagy műszálas női alsók passzolnak, ellenben a különleges alkalmakra a szatén fehérnemű az ideális. Sportoláshoz válasszon merinó gyapjúból készült női alsót, ami jól elvezeti a nedvességet és a hőt. Ha érzékenyebb a bőre,...

Szerezzen örömöt saját magnak és kedvesének is a vadiúj fehérneműkkel a ruhásszekrényben. A mindennapi viselethez a viszkóz vagy műszálas női alsók passzolnak, ellenben a különleges alkalmakra a szatén fehérnemű az ideális. Sportoláshoz válasszon merinó gyapjúból készült női alsót, ami jól elvezeti a nedvességet és a hőt. Ha érzékenyebb a bőre, a pamut vagy a bambusz fehérneműt ajánljuk. 

Mi az a viszkóz?

A viszkóz a pamuthoz és a kenderhez hasonlóan egy cellulózból készült anyag. A viszkózból készült szövet puha tapintású nagyon kellemes viselet. Könnyű, légáteresztő, hűsítő hatású, ezért remek választás nyárra. A viszkóz fehérnemű mosás után is megtartja a színét és az alakját. A többi anyaggal ellentétben a viszkóz nem szöszösödik és elektrosztatikus erők sem hatnak rá, így nem ragad rá a haj vagy a szőr.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

8 tételből 1–8
8 tételből 1–8