120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Szerezzen örömöt saját magnak és kedvesének is a vadiúj fehérneműkkel a ruhásszekrényben. A mindennapi viselethez a viszkóz vagy műszálas női alsók passzolnak, ellenben a különleges alkalmakra a szatén fehérnemű az ideális. Sportoláshoz válasszon merinó gyapjúból készült női alsót, ami jól elvezeti a nedvességet és a hőt. Ha érzékenyebb a bőre,...

Szerezzen örömöt saját magnak és kedvesének is a vadiúj fehérneműkkel a ruhásszekrényben. A mindennapi viselethez a viszkóz vagy műszálas női alsók passzolnak, ellenben a különleges alkalmakra a szatén fehérnemű az ideális. Sportoláshoz válasszon merinó gyapjúból készült női alsót, ami jól elvezeti a nedvességet és a hőt. Ha érzékenyebb a bőre, a pamut vagy a bambusz fehérneműt ajánljuk. 

Mi az a viszkóz?

A viszkóz a pamuthoz és a kenderhez hasonlóan egy cellulózból készült anyag. A viszkózból készült szövet puha tapintású nagyon kellemes viselet. Könnyű, légáteresztő, hűsítő hatású, ezért remek választás nyárra. A viszkóz fehérnemű mosás után is megtartja a színét és az alakját. A többi anyaggal ellentétben a viszkóz nem szöszösödik és elektrosztatikus erők sem hatnak rá, így nem ragad rá a haj vagy a szőr.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

4 tételből 1–4
4 tételből 1–4
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.