120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Élje át a természet érintését a saját bőrén. A biopamutból készült női alsók nem csak dizájnjukkal, hanem kényelmes szabásukkal és elsősorban finom és légáteresztő anyagukkal hengerlik le Önt. Továbbá hipoallergének és antibakteriálisak, így nem irritálják az intim testrészek érzékeny bőrét, mely így ellenállóbb a kipirosodással és viszketéssel ...

Élje át a természet érintését a saját bőrén. A biopamutból készült női alsók nem csak dizájnjukkal, hanem kényelmes szabásukkal és elsősorban finom és légáteresztő anyagukkal hengerlik le Önt. Továbbá hipoallergének és antibakteriálisak, így nem irritálják az intim testrészek érzékeny bőrét, mely így ellenállóbb a kipirosodással és viszketéssel szemben. Ha rájön, hogy a pamut bugyi megfelel Önnek, egészítse ki ruhatárát további biopamutból készült női zoknival. Garantáltan nem hibázik velük (és szégyent sem hoznak Önre).

Miért szerezzen be biopamutból készült fehérneműt

Miért cserélje le hagyományos ruháit biopamutra? Elsősorban azért, mert a szerves pamutot természetes módon termesztik, valamint a növekedésükhöz és a feldolgozásukhoz egyaránt kizárólag természetes erőforrásokat használnak fel. Így jöhet létre egy ökologikus és fenntartható anyag, ami nem bántja még az érzékeny bőrt sem, illetve gyerekeknek, allergiás és bőrproblémás embereknek is megfelelő. Ez nem minden, ezen kívül még a pénztárcáját sem terheli meg. Ugyanis a biopamutból készült női fehérnemű magas minőségű és sok mosást kibír, így nem kell mindig újat vásárolnia.

Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.