120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Születésnapi! Akár 80% kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A lába csak a legjobbat érdemli, ezért adja meg neki. Töltse ideje nagy részét az irodai székben vagy épp ellenkezőleg egy pillanatra se üljön le, bármelyik eset is igaz Önre, biztosan értékelni fogja a minőségi biopamutból készült férfi zoknit. A természetes anyag légáteresztő, jó nedvszívóhatású és mindemellett antibakteriális, így lábfeje n...

A lába csak a legjobbat érdemli, ezért adja meg neki. Töltse ideje nagy részét az irodai székben vagy épp ellenkezőleg egy pillanatra se üljön le, bármelyik eset is igaz Önre, biztosan értékelni fogja a minőségi biopamutból készült férfi zoknit. A természetes anyag légáteresztő, jó nedvszívóhatású és mindemellett antibakteriális, így lábfeje nem fog kellemetlenül izzadni még a zárt cipőben sem. Ha rájön, hogy a pamut zokni megfelel Önnek, egészítse ki ruhatárát további biopamutból készült férfi fehérneművel. Garantáltan nem hibázik vele (és szégyent sem hoz Önre).

Miért szerezzen be biopamutból készült fehérneműt

Fenntarthatóság és kíméletesség nem csak a természet felé, hanem a bőrének is. Ezek a fő okok, amiért érdemes lecserélnie a hagyományos műszálas ruhát biopamutból készült ruhára. A szerves pamutot a hagyományossal ellentétben természetes módon termesztik, kevesebb vizet használva, valamint a növekedésükhöz és feldolgozásukhoz egyaránt kizárólag természetes erőforrásokat használnak. A férfi fecske alsónadrág, boxeralsó és a biopamut alsónadrág hipoallergén és antibakteriális, ezért az intim testrészek különösen érzékeny bőrének is megfelelőek.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

2 tételből 1–2
2 tételből 1–2