120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Raktártakarítás! Akár 80 % kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Úgy érzed, hogy nincs is kényelmesebb a férfi rövidnadrágnál? Amint felveszi a biopamutból készült férfi alsónadrágot megérti, hogy mekkorát tévedett. A szabadság és légies érzés kombinációja a természetes anyaggal olyan eddig nem ismert szintre fokozza kényelem érzését, hogy Ön elolvad majd a boldogságtól. Mindenesetre, ha rájön, hogy a pamut b...

Úgy érzed, hogy nincs is kényelmesebb a férfi rövidnadrágnál? Amint felveszi a biopamutból készült férfi alsónadrágot megérti, hogy mekkorát tévedett. A szabadság és légies érzés kombinációja a természetes anyaggal olyan eddig nem ismert szintre fokozza kényelem érzését, hogy Ön elolvad majd a boldogságtól. Mindenesetre, ha rájön, hogy a pamut boxeralsó megfelel Önnek, egészítse ki ruhatárát további biopamutból készült férfi fehérneművel. Garantáltan nem hibázik vele (és szégyent sem hoz Önre).

Miért szerezzen be biopamutból készült fehérneműt

Fenntarthatóság és kíméletesség nem csak a természet felé, hanem a bőre számára is. Ezek a fő okok, amiért érdemes lecserélnie a hagyományos műszálas ruhát biopamutból készült ruhára. A szerves pamutot a hagyományossal ellentétben természetes módon termesztik, kevesebb vizet használva, valamint a növekedésükhöz és feldolgozásukhoz egyaránt kizárólag természetes erőforrásokat használnak. A biopamut zokni és ruha kíméletes az érzékeny bőrhöz is, ezért gyermekek vagy bőrproblémákkal és allergiával rendelkező emberek egyaránt viselhetik.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

4 tételből 1–4
4 tételből 1–4