120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Születésnapi! Akár 80% kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Kint már hűvösebb az idő, ami azt jelenti, hogy ideje elővenni a szekrényből a meleg férfi térdzoknikat vagy a zoknikat. Hű marad az egyszínű klasszikusokhoz, vagy elengedi a fantáziáját és színekben pompázó, vidám férfi térdzoknit vesz fel? Amennyiben sporthoz keres megfelelő zoknit, akkor a legjobb választás a sportos térdzokni, mely légátere...

Kint már hűvösebb az idő, ami azt jelenti, hogy ideje elővenni a szekrényből a meleg férfi térdzoknikat vagy a zoknikat. Hű marad az egyszínű klasszikusokhoz, vagy elengedi a fantáziáját és színekben pompázó, vidám férfi térdzoknit vesz fel? Amennyiben sporthoz keres megfelelő zoknit, akkor a legjobb választás a sportos térdzokni, mely légáteresztő, vízlepergető és nem szívja be a nedvességet. Mivel gondolunk a gyengébb nemre is, nálunk eredeti dizájnú női térdzoknit is talál.

Hogyan válasszon férfi fehérneműt

Szeretné feltölteni az alsónadrágok vagy más fehérnemű ritka polcait? A választáskor ne csak a dizájnra fordítson nagy figyelmet, hanem a megfelelő méretre és szabásra is. A fehérnemű szabásának illeszkedni kell az Ön testalkatához. Általános szabály, hogy a vastag combú férfiaknak a fecske alsónadrág, míg a magas férfiaknak a rövid szárú boxeralsó illik. A legtöbb férfinak jól áll a férfi alsónadrág, ami nagyon kényelmes a mindennapi viselet során és a kanapén való pihenéskor egyaránt.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

6 tételből 1–6
6 tételből 1–6