120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Az állatmintás, női színes zoknik egyszerűen imádni valóak. A banki karriere valószínűleg nem ilyen zokniban ér a csúcsra, de ez nem jelenti, hogy a hétvégén is be kell tartania a dress code-ot, ezért a szabadnapokon bátran elveszhet a sokszínű minták tengerében. Az állatmintás zoknik stílusosak, kellemes viselni őket és a dizájnjukat sem fogja...

Az állatmintás, női színes zoknik egyszerűen imádni valóak. A banki karriere valószínűleg nem ilyen zokniban ér a csúcsra, de ez nem jelenti, hogy a hétvégén is be kell tartania a dress code-ot, ezért a szabadnapokon bátran elveszhet a sokszínű minták tengerében. Az állatmintás zoknik stílusosak, kellemes viselni őket és a dizájnjukat sem fogja megunni. Lazítson a játékos és szabad énjének gyeplőjén és tekintse meg a szívmelengető étel-, természet-, sport- vagy karácsonymintás zoknikat is.

Hogyan viselje a vidám női zoknit

A vidám mintás zoknik stílusos kiegészítők, amik képesek különlegessé tenni a megjelenését. Milyen a helyes viselet és hogyan kombináljuk? A színes zoknik az egyszínű ruhákkal kombinálva mutatnak a legjobban – például fekete vagy bézs színnel. Amennyiben több színt is vinne a megjelenésébe, tegye úgy, hogy a zokni színe harmóniában legyen a viselt ruhák és kiegészítők valamelyikével (például a sapkával, sállal vagy a blúzzal). Ne becsülje alá az anyagválasztást sem, a mindennapi használatra válasszon bambusz vagy pamut zoknit, amiben a lábfej szellőzik.  

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

25 tételből 1–25
25 tételből 1–25
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.