120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Az ételmintás, női színes zokni garantáltan visszahozza az életkedvét. Lédús gyümölcsöt szürcsölne, japán sushit vagy ínycsiklandó sütit falatozna? Tekintse meg ínyenc „étlapunkat” és rendeljen vidám zoknikat, aminek mintája által máris ízt kap valami finomságra. Lazítson a játékos és szabad énjének gyeplőjén és tekintse meg az állat-, természe...

Az ételmintás, női színes zokni garantáltan visszahozza az életkedvét. Lédús gyümölcsöt szürcsölne, japán sushit vagy ínycsiklandó sütit falatozna? Tekintse meg ínyenc „étlapunkat” és rendeljen vidám zoknikat, aminek mintája által máris ízt kap valami finomságra. Lazítson a játékos és szabad énjének gyeplőjén és tekintse meg az állat-, természet-, sport- vagy karácsonymintás zoknikat is, amik melegen tartják még az éjféli misén is.

Hogyan viselje a vidám női zoknit

A női vidám zoknik még a legszürkébb megjelenést is képesek felfrissíteni. Mégis hogyan viselje, hogy ne legyen zavaró vagy giccses? A legfontosabb a zokni megfelelő hossza és szabása – míg a bokazokni a sneakerekhez, addig a hosszú szárú zokni a farmerekhez és a széles szárú nadrágokhoz illik. Ruhával kombinálva általános szabálynak számít, hogy a zokni színe egyezzen a megjelenés valamelyik elemével, vagy a nadrág színével. Nem minden esetben kell szigorúan követni ezeket a szabályokat. Néha érdemes kilépni a komfortzónánkból és kockáztatni.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

14 tételből 1–14
14 tételből 1–14
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.