120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Legyen bármilyen tevékenység vagy sport a szíve választottja, ne féljen kimutatni, mi is az. Lépjen elő az árnyékból és viseljen sportmintás színes zoknikat, amelyek tökéletesen kiemelik a személyiségét. Minőségi anyagból készültek, tökéletes a szabásuk és eredeti dizájnjuk sosem okoz csalódást. Ne féljen, gondolunk azokra is, akiknek a jó étel...

Legyen bármilyen tevékenység vagy sport a szíve választottja, ne féljen kimutatni, mi is az. Lépjen elő az árnyékból és viseljen sportmintás színes zoknikat, amelyek tökéletesen kiemelik a személyiségét. Minőségi anyagból készültek, tökéletes a szabásuk és eredeti dizájnjuk sosem okoz csalódást. Ne féljen, gondolunk azokra is, akiknek a jó ételek, állatok vagy a természet a gyengéi, netán nem bírják kivárni a karácsonyi ünnepeket.

Hogyan viselje a vidám női zoknit

A vidám mintás női zoknik gyakran sok színben pompáznak, így könnyen kombinálhatja őket ruháival. Hogy hogyan? Ideális esetben válasszon úgy zoknit, hogy legalább egy szín passzoljon az öltözékével. Esetlegesen viseljen olyan zoknit, mely illik a nadrágjához – egybeolvad vele és így optikailag hosszabbá teszi az Ön lábait. Nem utolsó sorban gondoljon a zoknik megfelelő hosszára. A ruhákhoz a titokzokni, a sneakerekhez bokazokni a farmerekhez és szélesebb szárú nadrágokhoz a hosszú szárú zokni illik.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

7 tételből 1–7
7 tételből 1–7
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.