120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Ne engedje, hogy a társadalom szabja meg, milyen fehérneműt viseljen és válasszon olyat, amiben önmagának érezheti magát. A vidám mintás női alsókat otthoni melegítő-, kosztümnadrág vagy báli ruha alatt is viselheti. A nap végén csakis Önön múlik, kivel ossza meg ezt a titkot. Tetőtől talpig összehangolt fehérneműt szeretne? Ne csak állatmintás...

Ne engedje, hogy a társadalom szabja meg, milyen fehérneműt viseljen és válasszon olyat, amiben önmagának érezheti magát. A vidám mintás női alsókat otthoni melegítő-, kosztümnadrág vagy báli ruha alatt is viselheti. A nap végén csakis Önön múlik, kivel ossza meg ezt a titkot. Tetőtől talpig összehangolt fehérneműt szeretne? Ne csak állatmintás női alsókat, hanem zoknikat is szerezzen be.

Hogyan válasszon női fehérneműt

A jól választott fehérnemű kiemeli a test előnyös részeit és elfedi az esetleges hibákat, elég tisztában lenni azzal, hogy melyik típust válasszuk. A klasszikus szabású bugyi szinte kivétel nélkül minden nőnek jól áll, ha mégis modernebb darabra vágyik, akkor válasszon női tangát vagy brazil alsót. Ne becsülje alá az anyagválasztást sem – mindennapi viseletre a Styx vagy Andrie pamut bugyik a megfelelőek, melyek köztudottan légáteresztőek, így a bőr szabadon lélegezhet és nem okoznak allergiás reakciót. Fiatal lánynak keres fehérneműt? Tekintse meg a nyomatos bugyikat lányoknak.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

41 tételből 1–30
az oldalt
41 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.