120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Ne féljen megmutatni, mi az amiért rajong, legyen az bármi. Lépjen az utcára vidám zoknikban, amik többet mondanak az Ön személyiségéről, mint a legjobb önéletrajz. A sportmintás férfi zokni viselőjéről már messziről lerí, hogy erős benne a versenyszellem és nem fél kockáztatni. Szeretne tetőtől talpig kedvenc mintájába bújni? Akkor szerezzen b...

Ne féljen megmutatni, mi az amiért rajong, legyen az bármi. Lépjen az utcára vidám zoknikban, amik többet mondanak az Ön személyiségéről, mint a legjobb önéletrajz. A sportmintás férfi zokni viselőjéről már messziről lerí, hogy erős benne a versenyszellem és nem fél kockáztatni. Szeretne tetőtől talpig kedvenc mintájába bújni? Akkor szerezzen be a zokni mintájával összeillő férfi alsónadrágot vagy boxeralsót.

Hogyan válasszon vidám mintás fehérneműt és zoknit

Lazítson a fantáziája gyeplőjén és találjon helyet a ruhatárában a vidám fehérneműknek és színes zokniknak, amik dizájnja nem okoz csalódást. Mire kell odafigyelni a fehérnemű és a zokni vásárlásakor? Fontos a megfelelő méret kiválasztása, amiben segítségére lesz a termékeknél található mérettáblázat. Nem elhanyagolható az anyag minősége sem – a természetes textíliákat keresse, melyek szellősek, és levegőzni hagyják a bőrt így nem irritálják azt. Az elképzeléseinek a 100%-ban pamutból készült férfi boxeralsók és zoknik tesznek eleget a cseh Styx márkától.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

7 tételből 1–7
7 tételből 1–7
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.