120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Black Friday

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő

Üljön a karácsonyi asztalhoz tetőtől talpig összehangolt öltözékben. A karácsonyi köntöst egészítse ki alsónadrággal vagy boxeralsóval és ne feledkezzen meg a karácsonyi mintás vidám zoknikról sem. Ellentétes esetben hallgathatja az édesanyját, amint szenteste azt ecseteli, hogy a jó egészség titka a lábak melegen tartása. Szerencsére van miből...

Üljön a karácsonyi asztalhoz tetőtől talpig összehangolt öltözékben. A karácsonyi köntöst egészítse ki alsónadrággal vagy boxeralsóval és ne feledkezzen meg a karácsonyi mintás vidám zoknikról sem. Ellentétes esetben hallgathatja az édesanyját, amint szenteste azt ecseteli, hogy a jó egészség titka a lábak melegen tartása. Szerencsére van miből válogatnia – a nedeto.hu weboldalon a férfi alsónadrágokon kívül rénszarvasos, mézeskalácsos vagy Mikulásos színes zoknit is talál.

Hogyan válasszon vidám mintás férfi zoknit

Amennyiben egész évben egyszínű zoknikat hord, legalább karácsonykor engedje szabadjára a fantáziáját és viseljen klasszikus karácsonyi mintákkal díszített zoknit. Hogyan válassza ki az igazit? A karácsonyi zokninak elsősorban melegnek kell lennie. Számolni kell vele, hogy ezt viseli sétakor egy havas erdőben, a karácsonyi vásárban vagy az éjféli misén. Az elképzeléseinek a 100%-ban pamutból készült cseh Styx zoknik tesznek eleget, amik melegen tartják a lábat és nem irritálják a bőrt.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

19 tételből 1–19
19 tételből 1–19