120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Üljön a karácsonyi asztalhoz tetőtől talpig összehangolt öltözékben. A karácsonyi köntöst egészítse ki alsónadrággal vagy boxeralsóval és ne feledkezzen meg a karácsonyi mintás vidám zoknikról sem. Ellentétes esetben hallgathatja az édesanyját, amint szenteste azt ecseteli, hogy a jó egészség titka a lábak melegen tartása. Szerencsére van miből...

Üljön a karácsonyi asztalhoz tetőtől talpig összehangolt öltözékben. A karácsonyi köntöst egészítse ki alsónadrággal vagy boxeralsóval és ne feledkezzen meg a karácsonyi mintás vidám zoknikról sem. Ellentétes esetben hallgathatja az édesanyját, amint szenteste azt ecseteli, hogy a jó egészség titka a lábak melegen tartása. Szerencsére van miből válogatnia – a nedeto.hu weboldalon a férfi alsónadrágokon kívül rénszarvasos, mézeskalácsos vagy Mikulásos színes zoknit is talál.

Hogyan válasszon vidám mintás férfi zoknit

Amennyiben egész évben egyszínű zoknikat hord, legalább karácsonykor engedje szabadjára a fantáziáját és viseljen klasszikus karácsonyi mintákkal díszített zoknit. Hogyan válassza ki az igazit? A karácsonyi zokninak elsősorban melegnek kell lennie. Számolni kell vele, hogy ezt viseli sétakor egy havas erdőben, a karácsonyi vásárban vagy az éjféli misén. Az elképzeléseinek a 100%-ban pamutból készült cseh Styx zoknik tesznek eleget, amik melegen tartják a lábat és nem irritálják a bőrt.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

10 tételből 1–10
10 tételből 1–10
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.