120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Saját bőrén szeretné átélni az állatias vonzerőt? Akkor viseljen állatmintás bolondos boxeralsót, amikor szeretné, hogy az alfahímet varázsoljon Önből. Felhívjuk a figyelmét, hogy ezt csakis saját felelősségre viselheti. Ha a munkába, bárba vagy könyvtárba menet megtámadja egy szupermodell csapat, hát... mi figyelmeztettük. Nálunk férfi alsónad...

Saját bőrén szeretné átélni az állatias vonzerőt? Akkor viseljen állatmintás bolondos boxeralsót, amikor szeretné, hogy az alfahímet varázsoljon Önből. Felhívjuk a figyelmét, hogy ezt csakis saját felelősségre viselheti. Ha a munkába, bárba vagy könyvtárba menet megtámadja egy szupermodell csapat, hát... mi figyelmeztettük. Nálunk férfi alsónadrágot is beszerezhet, ha azt jobban kedveli. Szerezzen be mellé egy hasonló mintájú vidám zoknit is és hangolja össze ruhatárát tetőtől talpig.

Hogyan válasszon vidám fehérneműt

Engedje be a ruhatárába a vidám zoknikat és a színes fehérneműket, amik minden napot élménnyé varázsolnak. A legnépszerűbb alsónemű a férfi boxeralsó, aminek a szabása elfedi a hibákat és a tökéletlenségeket. És milyen szárú alsóneműt válasszon? Általános tény, hogy a rövid szárú boxeralsó elsősorban az izmos combú férfiaknak áll jól. Legyen izmos combú vagy vékony lábú, a 100%-ban pamutból készült cseh Styx márka állatmintás vidám boxeralsója remekül fog Önön mutatni.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

16 tételből 1–16
16 tételből 1–16
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.