120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Kényelmes fehérneműt keres mindennapi használatra? Találjon helyet a gardróbjában a természeti mintákkal díszített vidám boxeralsóknak, melyek felébresztik az Önben rejlő romantikus és környezetkímélő lelket. Nyári rövidnadrág, farmer vagy öltönynadrág alá is viselheti – a lágy minta csak és kizárólag az Ön titka marad. Szívesebben visel férfi ...

Kényelmes fehérneműt keres mindennapi használatra? Találjon helyet a gardróbjában a természeti mintákkal díszített vidám boxeralsóknak, melyek felébresztik az Önben rejlő romantikus és környezetkímélő lelket. Nyári rövidnadrág, farmer vagy öltönynadrág alá is viselheti – a lágy minta csak és kizárólag az Ön titka marad. Szívesebben visel férfi boxeralsót? Nem probléma! Szerezzen be mellé egy hasonló mintájú vidám zoknit is és hangolja össze ruhatárát tetőtől talpig.

Vidám fehérnemű minden ruhatárba

Űzze el az unalmat és a szürkeséget a ruhatárából és szerezzen be vidám mintás, színes zoknit és fehérneműt, mely tökéletesen kiemeli jelenlegi hangulatát. Azonban ne csak a dizájn alapján válasszon – fontos a méret, a minőségi kidolgozás és a fehérnemű szabása. A legtöbb férfihoz illik a vidám mintás férfi boxeralsó, ha azonban otthonra vagy alváshoz keres kényelmes fehérneműt, akkor lazább szabású alsónadrágot válasszon. Nem tud dönteni? Tekintse meg a cseh fehérneműket a Styx márkától, melyek 100%-ban pamutból készültek.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

12 tételből 1–12
12 tételből 1–12
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.