120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Black Friday

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szűrő

Lépjen elő a tömegből és viseljen vidám mintás és bolondos boxeralsót, ami tökéletesen körülírja a személyiségét. Minőségi anyagból varrták őket, testhezálló szabásuk van elasztikus gumival, ami nem hagy nyomot. Guruljon szívesen a gördeszkán, rúgja a bőrt vagy érezze a végtelen tenger hívását, a mi boxeralsóinkban mindig önmaga lesz. Szívesebb...

Lépjen elő a tömegből és viseljen vidám mintás és bolondos boxeralsót, ami tökéletesen körülírja a személyiségét. Minőségi anyagból varrták őket, testhezálló szabásuk van elasztikus gumival, ami nem hagy nyomot. Guruljon szívesen a gördeszkán, rúgja a bőrt vagy érezze a végtelen tenger hívását, a mi boxeralsóinkban mindig önmaga lesz. Szívesebben visel boxeralsót? Nem probléma! Szerezzen be mellé egy ugyanolyan mintájú férfi zoknit is és hangolja össze ruhatárát tetőtől talpig.

Vidám fehérnemű minden ruhatárba

A vidám mintás színes fehérneműt aggodalom nélkül viselheti nyári rövidnadrág, farmer vagy öltönynadrág alatt is – a vidám minták csak és kizárólag az Ön titkai lesznek. Fontos, hogy a fehérnemű megfelelően illeszkedjen az alakjához. Ezért ellenőrizze a szárak hosszát és figyeljen rá, hogy a derék gumírozása ne legyen túl szoros vagy vastagon varrott, mert így szoríthat és kellemetlen nyomot hagyhat a bőrön. Nem tud dönteni? Tekintse meg a sportmintás vidám boxeralsókat vagy a férfi alsónadrágokat a cseh Styx márkától, aki 100%-ban pamuttal dolgozik.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

12 tételből 1–12
12 tételből 1–12