120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Lépjen elő a tömegből és viseljen vidám mintás és bolondos boxeralsót, ami tökéletesen körülírja a személyiségét. Minőségi anyagból varrták őket, testhezálló szabásuk van elasztikus gumival, ami nem hagy nyomot. Guruljon szívesen a gördeszkán, rúgja a bőrt vagy érezze a végtelen tenger hívását, a mi boxeralsóinkban mindig önmaga lesz. Szívesebb...

Lépjen elő a tömegből és viseljen vidám mintás és bolondos boxeralsót, ami tökéletesen körülírja a személyiségét. Minőségi anyagból varrták őket, testhezálló szabásuk van elasztikus gumival, ami nem hagy nyomot. Guruljon szívesen a gördeszkán, rúgja a bőrt vagy érezze a végtelen tenger hívását, a mi boxeralsóinkban mindig önmaga lesz. Szívesebben visel boxeralsót? Nem probléma! Szerezzen be mellé egy ugyanolyan mintájú férfi zoknit is és hangolja össze ruhatárát tetőtől talpig.

Vidám fehérnemű minden ruhatárba

A vidám mintás színes fehérneműt aggodalom nélkül viselheti nyári rövidnadrág, farmer vagy öltönynadrág alatt is – a vidám minták csak és kizárólag az Ön titkai lesznek. Fontos, hogy a fehérnemű megfelelően illeszkedjen az alakjához. Ezért ellenőrizze a szárak hosszát és figyeljen rá, hogy a derék gumírozása ne legyen túl szoros vagy vastagon varrott, mert így szoríthat és kellemetlen nyomot hagyhat a bőrön. Nem tud dönteni? Tekintse meg a sportmintás vidám boxeralsókat vagy a férfi alsónadrágokat a cseh Styx márkától, aki 100%-ban pamuttal dolgozik.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

12 tételből 1–12
12 tételből 1–12
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.