120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Ez a nem mindennapi Diesel divatmárka Renzo Rosso nevű srác keze munkája. Ő volt az, aki már a kezdetekkor megteremtette a termékek irányát és szellemiségét. A terméktervezésen és -szabáson dolgozó csapat két fő tulajdonsága mindig is a kreativitás és a tehetség volt. Ennek köszönhetően ismerhetjük fel a boltokban akár első pillantásra a Diesel...

Ez a nem mindennapi Diesel divatmárka Renzo Rosso nevű srác keze munkája. Ő volt az, aki már a kezdetekkor megteremtette a termékek irányát és szellemiségét. A terméktervezésen és -szabáson dolgozó csapat két fő tulajdonsága mindig is a kreativitás és a tehetség volt. Ennek köszönhetően ismerhetjük fel a boltokban akár első pillantásra a Diesel fehérneműket. Egyedi darabok, amelyeknek stílusuk van. A hűséges vásárlók körét leggyakrabban a független, egyediségüket és eredetiségüket szívesen kifejező személyiségek alkotják. Pontosan ilyenek a kínálatunkban elérhető termékek: alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, tangák és melltartók.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

27 tételből 1–27
27 tételből 1–27
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.