120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Vidám mintájú és kényelmes fehérneműt keres, ami tökéletesen kiemeli a személyiségét? Találjon helyet a gardróbjában az állatmintás színes alsónadrágoknak, amiket a hölgyek is értékelni fognak. Nemcsak a tökéletlenségeket eltakaró, testhez illő szabással, hanem az egyedülálló dizájnnal és minőségi kivitelezésükkel is felhívják magukra a figyelm...

Vidám mintájú és kényelmes fehérneműt keres, ami tökéletesen kiemeli a személyiségét? Találjon helyet a gardróbjában az állatmintás színes alsónadrágoknak, amiket a hölgyek is értékelni fognak. Nemcsak a tökéletlenségeket eltakaró, testhez illő szabással, hanem az egyedülálló dizájnnal és minőségi kivitelezésükkel is felhívják magukra a figyelmet. Jobban szereti a férfi boxeralsókat? Nem probléma! Szerezzen be mellé egy hasonló mintájú vidám zoknit is és hangolja össze ruhatárát tetőtől talpig.

Hogyan válasszon vidám fehérneműt

Engedje be a ruhatárába a vidám zoknikat és a színes fehérneműket, amik minden napot élménnyé varázsolnak. A dizájn mellett figyeljen oda a kivitelezés minőségére, a használt anyagokra és nem utolsó sorban a szabásra. Míg a testhezálló fecske alsónadrágot jobbára a formás testalkatú sportolók engedhetik meg maguknak, a férfi boxeralsó szinte bármilyen testalkatnak jól áll. Amennyiben nagy hangsúlyt fektet a kényelemre, akkor a cseh Styx márka állatmintás színes boxeralsói a megfelelőek Önnek, hiszen ez a márka 100%-ban pamutból készült fehérneműt gyárt.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

12 tételből 1–12
12 tételből 1–12
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.