120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Nem számít mivel foglalkozik a szabadidejében. A sportmintájú vidám fehérneműben önmaga lehet, rajongjon bármilyen sportért is. Természetes pamutból készültek, lezser szabásúak elasztikus gumival, mely nem szorít. Szívesebben visel férfi boxeralsót? Nem probléma! Szerezzen be mellé egy ugyanolyan mintájú zoknit is és hangolja össze ruhatárát te...

Nem számít mivel foglalkozik a szabadidejében. A sportmintájú vidám fehérneműben önmaga lehet, rajongjon bármilyen sportért is. Természetes pamutból készültek, lezser szabásúak elasztikus gumival, mely nem szorít. Szívesebben visel férfi boxeralsót? Nem probléma! Szerezzen be mellé egy ugyanolyan mintájú zoknit is és hangolja össze ruhatárát tetőtől talpig.

Hogyan válasszon vidám fehérneműt

Ne vegye túl komolyan magát és szerezzen be vidám mintájú fehérneműt, mely tökéletesen kiemeli játékos énjét vagy jelenlegi hangulatát. Legyen a kedvence a férfi boxeralsó, a színes alsónadrág vagy a fecske alsónadrág, a választáskor a dizájn mellett figyeljen oda a megfelelő méretre, szabásra és a minőségi anyagra. Ha a lazább szabást kedveli, akkor a cseh Styx márka, mely 100%-ban pamutból készült fehérneműt gyárt, sportmintás színes boxeralsói a megfelelőek Önnek.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

21 tételből 1–21
21 tételből 1–21
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.