120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Élje át békében és nyugalomban a karácsonyt. A társaságot a hullócsillag, hópehely, havas táj és a karácsony elengedhetetlen részét képező Mikulás manóit ábrázoló vidám mintás, színes fehérneműk biztosítják majd. Vegye fel a vidám karácsonyi alsónadrágot vagy boxeralsót, húzzon a lábára meleg, ünnepi mintás zoknit és egy rövid időre legyen az a...

Élje át békében és nyugalomban a karácsonyt. A társaságot a hullócsillag, hópehely, havas táj és a karácsony elengedhetetlen részét képező Mikulás manóit ábrázoló vidám mintás, színes fehérneműk biztosítják majd. Vegye fel a vidám karácsonyi alsónadrágot vagy boxeralsót, húzzon a lábára meleg, ünnepi mintás zoknit és egy rövid időre legyen az a kisgyermek, aki hitt a mesékben.

Hogyan válasszon vidám fehérneműt

Ne vegye túl komolyan az idei karácsonyt és szerezzen be egy karácsonyi mintás vidám boxeralsót, ami még a Grincsben is felébreszti a karácsonyi hangulatot. A kiválasztáskor a dizájn mellett figyeljen oda a szabásra, a varrás minőségére és a használt anyagra. Az új karácsonyi boxeralsója kényelmes és szellős kell legyen, mindemellett pedig jól magába kell szívnia az izzadságot, hogy éjjel se kelljen levetnie. Remek választás a Styx márka ünnepi mintájú színes boxeralsója. A cseh márka 100% pamutból készít fehérneműt.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

17 tételből 1–17
17 tételből 1–17
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.