120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Születésnapi! Akár 80% kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Emlékezzen gondtalan gyermekkorára a zoknikkal, amik felpezsdítik gyermeki énjét. Az állat és az esti mesékből ismert mesehősökkel mintázott női színes zoknik kényelmesek, kellemes őket viselni és a dizájnjukat sem lehet megunni. Lazítson a játékos és szabad énjének gyeplőjén és tekintse meg az étel-, természet-, sport- vagy karácsonymintás zok...

Emlékezzen gondtalan gyermekkorára a zoknikkal, amik felpezsdítik gyermeki énjét. Az állat és az esti mesékből ismert mesehősökkel mintázott női színes zoknik kényelmesek, kellemes őket viselni és a dizájnjukat sem lehet megunni. Lazítson a játékos és szabad énjének gyeplőjén és tekintse meg az étel-, természet-, sport- vagy karácsonymintás zoknikat is, amit még a Mikulás sem szégyellne hordani.

Hogyan válasszon vidám női zoknit

A vidám mintás zoknik képesek különlegessé tenni az öltözékét és még egy esős hétfő reggel is jobb kedvre derítik Önt. Mégis hogyan válassza ki az igazit? Biztosan nem szeretné, hogy séta közben összegyűrődjön, mozogjon vagy nyomja a zokni, ezért válasszon megfelelő méretet és hosszt. Nyáron a rövid szárú cipőbe a bokazokni a megfelelőbb, míg télen a hosszú szárú zoknit értékeli majd, ami melegen tartja. Ne becsülje alá az anyagválasztást sem, a mindennapi használatra válasszon bambusz vagy pamut zoknit, amiben a lábfej szellőzik.  

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

56 tételből 1–30
az oldalt
56 tételből 1–30